Ze ligt in het ziekenhuis

Dit is een berichtje van Guido(partner van jolanda)
PFff dat was vanmorgen ff schrikken,lig je lekker in bed te dromen van witte stranden palm bomen en jolanda die op het strand ligt(ja ja ze lijkt wel of ze gestrand is:-)) nee hoor grapje ze leek zo wel maar ze lag heel erotisch met haar buik naar mij,wordt je ruw gewekt met de mededeling Guido jij moet nu wakker worden het gaat niet goed met mij.
nou op dat moment sta je al naast je bed half aan gekleed en geschoren(wouw wat ben je snel op dat moment)en zegt ze tegen mij dat ze bloed verliest en dat ze denkt dat haar water gebroken is.
ik ben toen naar beneden gerend telefoon gepakt en het nummer van het ziekenhuis,en ondertussen dat zij belde heb ik haar tas die zij gister al een beetje had ingepakt meegegrist haar kleren en pantoffels bijelkaar gezocht en driftig haar meegeholpen om die aan te trekken.
Met de andere telefoon heb ik de hulptroepen ingeroepen(Wilma en Dikkie dat zijn onze moeders)en zijn we uiteraard rustig naar het ziekenhuis gegaan.
kortom ik (wij) hebben ons vanochtend niet verveeld.
maar goed het is nu 23.24 het gaat nu redenlijk met jolanda.
ze heeft de hele dag last gehad van harde buiken echte weeen en rug weeen.
ze heeft geen ontsluiting maar heeft het wel erg moeilijk met de weeen (vooral die van de rug)
ze mag wel onder begeleiding naar de wc en de douche,maar dat is alles wat ze nog mag doen.
maar nu heeft ze veel rust en steun nodig.
maar het kan elk moment gebeuren dat de situatie zo is dat ze naar de ok kan gaan voor een keizersnede(hoop ik echt niet ,laat ze nog maar een paar dagen erin blijven)maar ja aan de ene kant zegt jolanda dat ze het niet trekt en dat de pygmeeen er nu wel eruit kunnen komen,maar aan de andere kant zegt ze ook dat ze toch maar in haar buik moeten blijven zitten.
dus met andere woorden haar lichaam zegt laat ze maar komen(gaan) en haar verstand zegt nog een paar dagen.maar goed op het moment dat ik naar huis ging was alles rustig ,dus duimen maar
maar ff een zeer grote dank aan de beide moeders die zonder een moment te denken ons alle hulp hebben gegeven (en nog veel meer) ik hou van jullie
wanneer ik weer in de gelegenheid ben om wat te schrijven zal ik jullie op de hoogte houden.

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.